torsdag 11. november 2021

Grublis for november - Julestemning

Grublisen denne måneden har vi kalt "julestemning". Vi håper derfor på å se mange bidrag som kan få oss i skikkelig god julestemning.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6.desember 2021 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Papirdesign


Sammen med dem gir vi vinneren denne flotte premien:
Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).Får du tak i en papirpose i fargen gull, ja da er det bare å pøse på med enda mer glamour. Jeg har dekorert posen med glitterpaste fra Cosmic Shimmer. Jeg har brukt en sjablong fra Pronty, 

Pakkelappen er stanset ut i glitterkartong fra Best Creation, med die fra Papirdesign. Mønsterarket og tekstklistremerkene er også fra Papirdesign


Katrine:
Jeg har laget en layout med bilder fra julaften 2019. Hva er vel mer julestemning enn spente barn i finstasen?
 
Jeg har brukt hvit kartong fra Papicolor som base. Jeg markerte opp et hjerte med blyant ca. midt på arket, stakk hull med jevne mellomrom med en paper piercer og sydde deretter med sort broderingstråd. Langs formen av hjertet har jeg splættet med Marabu art spray i gull. For å gi bakgrunnen et ekstra løft kuttet jeg litt av på sidene og monterte den på en mønsterark fra Papirdesign.
 
Jeg har pyntet med diverse papirpynt og klistremerker.Produkter fra Pronty, Papicolor og Marabu distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.