søndag 14. november 2021

Julekort med motiv fra Mays Design

Det er ekstra koselig å bruke motiver som selges av en norsk selger på Etsy. Mays Design er nemlig norsk og lager utrolig mange fine digitale motiver man kan kjøpe fra butikken hennes på Etsy. Under her viser jeg frem ulike julekort med flere av hennes motiver.

Her er et julekort med et av de herlige nissemotivene fra Mays Design. Motivarket hvor dette motivet er hentet fra, finner du her. Jeg har stanset ut motivet med sirkeldie. Mønsterarket på kortet er fra Papirdesign. Misteltegnen til venstre er stanset ut fra en die fra Papirdesign. Teksten er også stanset ut av en die fra Papirdesign. Begge deler er svertet med litt stempelpute og i tillegg fått litt hvit Gesso på seg.
På dette kortet har jeg brukt et annet motiv. Motivarket hvor dette motivet er hentet fra, finner du her. Jeg har stanset ut motivet med sirkeldie. Mønsterarket på kortet er fra Papirdesign. Teksten og rankene bak blomstene er stanset ut fra en die fra PapirdesignTil slutt har jeg laget et kort med en veldig søt nisse. Motivarket hvor dette motivet er hentet fra, finner du her. Jeg har stanset ut motivet med sirkeldie. Mønsterarket på kortet er fra Papirdesign. Trærne er stanset ut fra en die fra Papirdesign.  Teksten er stanset ut av en die fra Kort og Godt.
1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.