torsdag 18. november 2021

Pynta sjokoladeplater del 1

Er det noe jeg koser meg med i førjulstida, så er det å dekorere sjokoladeplater. Det er så koselig, og gir en så fin førjulsstemning. På mine plater er det en ting som går igjen, og det er mønsterark fra Papirdesign. Men når det kommer til juleark føler jeg det er ingen over - ingen ved siden av, julepapir det er Papirdesign for meg. Så på alle disse sjokoladene, er samtlige ark fra Papirdesign. 

Den første sjokoladen har jeg laget med et lekkert ark med amaryllis på. Siden arket i seg selv hadde så lekkert motiv, valgte jeg å bruke det som hovedmotiv på sjokoladen, og kun en enkel tekst (fra understripa på et ark), "gledelig jul" stanset ut i rød kartong og en hyssing. Gledelig jul-dies og den røde kartongen er begge fra Papirdesign. 
Inni har jeg brukt det samme mønsterarket, og et enkelt stempel rett på, fra Norsk Stempelblad.Neste sjokolade er også i lys bunnfarge. Kartongen jeg har brukt til å brette rundt sjokoladen kommer fra Papicolor. Alle dies på denne sjokoladen kommer fra Papirdesign, og er stanset ut i hvit kartong, rød kartong fra Papirdesign, og mørk rødt mønsterark fra Papirdesign. Tekststripene er klistremerker fra Papirdesign. 


Inni har jeg brukt dies fra Papirdesign og stemplet på en tekst fra Kort og GodtDen siste sjokoladen i denne omgang, er laget med blå møsnterark. Reinsdyret er fra Marianne Design, og er stanset ut i bølgepapp. Sølvstilkene er stanset ut med die fra StudioLight, Art by Marlene. God jul er stanset ut i blå kartong fra Papirdesign. 
Teksten er også her et stempel fra Kort og Godt. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.