onsdag 3. november 2021

Pakkelapper

Jeg synes det er veldig koselig å lage pakkelapper til jul, og det er også en veldig grei måte å få brukt opp litt papirrester. Jeg har laget et lite knippe gavelapper, to med bannerdiesen fra Papirdesign som utgangspunkt, og fire runde/snøstjerner. 

 
De første tagene er laget ved å bruke bannerdiesen fra Papirdesign som base, den ene med to forskjellie størrelser over hverandre, den andre med en firkantet papirbit underst, og banner over. (Den røde banneren til venstre har jeg forlenget med å kjøre den to ganger gjennom uten å gjøre helt gjennom, og forskjøvet diesen.) Jeg har brukt motiver fra MaysDesignNorway. Disse er digitale filer du kjøper, og så kan du printe de så mange ganger du vil. Min vanlige printer var tom for blekk, så derfor valgte jeg å printe de med sublimeringsprinteren min og trykke de på stoff til kortene. Begge tekstdiesene er fra Papirdesign, den ene stanset ut i mosgummi, den andre i mønsterpapir. 


Deretter har jeg laget noen runde pakkelapper, samt en der jeg har brukt den lekre snøstjernediesen fra Papirdesign. Denne er så dekorativ og flott, så den er en sikker vinner til pakkelapper. Jeg har brukt mønsterark utelukkende fra Papirdesign. Alle stempler er fra en nydelig juleplate fra Kort og Godt


Hønsenetting-diecuten er en die fra StudioLight. Denne har jeg stanset ut i Kraftkartong fra Papicolor. "Gledelig jul" er magebeltet til et av julearkene. De passer fint å bruke som litt pynt synes jeg. Jag har brukt Marianne Design-die for å stanse ut rundingene med "søm" på. Det gir en ekstra liten detalj til rundingene synes jeg. Rundingen med "jul" stanset ut, kommer fra en die fra Papirdesign. (God jul flasketag som er bruk på det ene kortet øverst)
Siste gavelapp er laget med et rundt mønsterark stanset ut, og påstemplet en nissejente fra samme stempelplate som jeg har brukt på tekstene. Tekstklistremerker og halvperler kommer fra Papirdesign.1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.