torsdag 25. november 2021

Julekortserie med motiv fra Mays Design

 Jeg har laget en serie på tre julekort hvor jeg har brukt nydelige digitale motiv fra Mays Design Norway og lekre mønsterark fra Papirdesign sin nyeste juleserie "Det kimer nå til julefest". Jeg har valgt å bruke de samme mønsterarkene på alle tre kortene, samt mange av de samme elementene. Kortene er brettet av Fabriano Accademia Paperback 200g

På det første kortet har jeg bygget opp bak motivet med mønsterark fra Papirdesign, Sizo Jute Sizoband, en tag og en utstanset doily. "Juleklem" er stanset ut med dies fra Papirdesign og klistremerketekstene og dottene er fra samme produsent.


På kort nr. 2 har jeg stanset ut trær med dies fra Papirdesign. De har fått et strøk med Marabu Mixed Media Acryl Mousse for å skape "snøstruktur". God jul er stanset ut med dies fra Papirdesign, mens rammen rundt motivet er dies fra Marianne Design. Dottene er fra Papirdesign.På kort nr. 3 har jeg bygget opp med mønsterark, Sizo Jute Sizoband, tag og et par snøflak. Siden dette motivet hadde rød lue har jeg tilført litt rødt i tittel og dotter. Begge deler er fra Papirdesign, det samme er klistremerkeordene.Produkter fra Fabriano, Marabu og Sizo forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.