onsdag 2. mars 2022

Kort med digitale motiver

 Først har jeg har laget et babykort med nydelig motiv fra May's Design. Arkene er fra ei blokk fra StudioLight, som også inneholder utklippspynt. Alle kanter på mønsterark er rufset opp litt. Tekststripene er skrevet på skrivemaskin. Og ellers er pynt holdt til en liten blomst og litt hug snug. 



Deretter har jeg laget litt konfirmantkort. Jeg har selv konfirmant til høsten, så da vil det være behov for litt kort. Da passer de flotte ungdomsmotivene til Mays Design helt perfekt :) 


På dette kortet har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign sammen med litt gråpapir og en liten blå rest. Tekststripene er også her skrevet på skrivemaskin, og "Konfirmant" er stanset ut i mosgummi med die fra Papirdesign. 



Neste kort er et jentekort i litt røff stil. Jeg har brukt maling og glitter som jeg har smørt på med spatel, før jeg deretter har pyntet med litt tekststriper, kork-chevron og en utstanset tekst. "Grip dagen" er også en die fra Papirdesign. Jeg har hatt på litt sølv spray, på smurt med spatel, på mosgummien. 



Siste kortet er et mer sart og jentete kort, i rosa og dus blågrønn. Jeg har brukt bannerdie fra Papirdesign på mønsterarkene, og pyntet enkelt med noen blomster og noen dråper med gullnuvo. 


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.