mandag 28. november 2022

Dekorerte sjokoladeplater

 


Jeg har laget litt dekorerte sjokoladeplater igjen. Også denne gangen utelukkende med papir fra Papirdesign. Jeg digger julearkene fra Papirdesign, de er like lekre hvert år, og gir skikkelig julestemning. 


Første sjokolade er laget i røde farger. Litt akryl mousse på bakgrunnen  og ellers enkelt pyntet med litt hampetau, litt utstansede blader/knopper, og en lekker button fra Papirdesign. Stempelet er et gammelt stempel fra Norsk Stempelblad, stanset ut på en diecut fra Papirdesign. 


På den grønne sjokoladen har jeg brukt akryl mousse på bakgrunnen, og deretter pyntet med lag på lag med forskjellige diecuts fra bl.a Papirdesign og Marianne Design. Den lille diecuten bak reinsdyret er fra Papirdesigns "mini doilies 2", et sett med to forskjellige små doilies. Kjempeflotte både til kort, men også alene til pakkelapper osv. "God jul" er die fra Papirdesign, stanset ut i mosgummi.Siste sjokoladen i dag er laget med et av favorittarkene mine fra årets juleserie. Så utrolig lekkert og detaljert, helt nydelig. Pyntet med litt bølgepapp underst, og så lag på lag med forskjellige diecuts og litt hampetau. Det er en enkel måte å pynte på, men som samtidig gir liv og spill. "Gledelig Jul" er die fra Papirdesign, stanset ut i kraftkartong. Den lekre buttonen kommer fra Papirdesign. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.