onsdag 16. november 2022

Pakkelapper

 Jeg har laget litt julegavelapper av restene av mønsterark. Pakkelapper er en flott måte å få brukt opp alle småbitene, og gjør ofte det lille ekstra på julegaven. 


Første pakkelapp er laget ved hjelp av en genserdie fra Kort og Godt. Den består av fire dies, selve genseren, og halsribb og erme- og midjeribb. Da kan du stanse ut disse for seg, for å få kontrastfarge, eller velge å bare ha de i samme farge som selve genseren. 
Jeg har stanset ut en sirkel bak reinsdyret, og så pyntet enkelt med "juleklem"-die fra Papirdesign og et lite klistremerke, også dette fra Papirdesign. 


Neste pakkelapp er også en genserlapp, denne i grønne mønsterark. Denne er pyntet enkelt med en bærkvist fra Papirdesign stanset ut i kraftkartong, "julehilsen" fra Kort og Godt stanset ut i rød kartong, og "God jul"-klistremerke fra Papirdesign. 


Tredje er bygd opp at to runde dies fra Papirdesign, der nr to har fått mosgummi under, for å gi ekstra dybde. Jeg har stanset ut en cloe stem som henger litt over hullet, og "julehilsen" i svart kartong. God jul er klistremerke fra Papirdesign. 


Siste er laget med en av de nye minidoiliene til Papirdesign. Denne er stanset ut i mønsterark og med hvit "matte" bak. Et juletre stanset ut i hvit kartong, og en cloe stem i kraftkartong utgjør pynten på denne, sammen med "julehilsen" stanset ut i et dust juleark. Alle mønsterark kommer fra Papirdesign. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.