tirsdag 1. november 2022

Utfordring for november - tags

 I utfordringen denne måneden ønsker vi å se tags. Du kan f.eks bruke tag på et prosjekt, du kan pynte en tag eller du kan lage en tag helt fra bunnen av. 


La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 30.november 2022 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Kort og Godt  


Sammen med dem gir vi vinneren disse flotte og rykende ferske produktene:  


Delta ved å linke inn bidraget ditt via Inlinkz, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Kristin:
Jeg har laget en juletag som kan brukes som pakkelapp. Selve tagen er stanset ut av en die fra Papirdesign. Blomsten og snøkrystallen er også fra Papirdesign. Teksten er stanset ut i hvit glitter mosegummi med en die fra Papirdesign.  Tagen og pyntet er duset ned med hvit Gesso.


Linda: 

Jeg har laget et par juletags til denne månedens utfordring. Jeg har brukt lekre juleark utelukkende fra Papirdesign. Jeg har brukt bannerdiesen fra Papirdesign som base. Denne diesen er utrolig anvendelig, og en av mine absolutte favoritter. Deretter har jeg pyntet med litt diecuts, klistremerker og button. Rundingene er stanset ut fra et diesett fra Marianne design. Stempelet kommer fra Kort og Godt.Gjenbruk er gull. her er pynten på kortet rett og slett en tag fra en treningsbukse. Røft og tøft. Kortet er laget i 15cm*15cm av kraft kartong. Mønsterarkene, tekstklistremerkene og diesene jeg har brukt er fra Papirdesign   
   Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min. Printet ut på fotopapir til dette kortet.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.