fredag 5. januar 2018

Utfordring for januar - alt er lov

Nytt år med nye muligheter og en ny utfordring fra oss. Vi starter enkelt i 2018 og utfordringen denne gangen er "alt er lov".  La kreativiteten flyte fritt og lag akkurat det papirprosjektet du vil.


Utfordringen vår har frist den 31.januar 2018 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren denne flotte premien med stensiler og stempler fra Studiolight. 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


I den mørkeste kaldeste vintertiden vi er inne i nå, føler jeg for å vise dere noe fargesprakende og friskt i stede for jule- og vinter relatert. Jeg har laget et fargesterkt bursdagskort! Mønsterark og motiv er fra Studiolight, glitterkartongen er fra Best Creations. Sommefuglen er stanset ut med dies fra Sizzix. Jeg har farget hvit hugsnug bånd til å matche fargene, og dekorert med blomster fra I Am Roses og Kort og Godt. " Du er super" er stanset ut med hvit mosegummi og dies fra Kort og Godt. "Gratulerer med dagen" på innsiden av kortet er stanset i glitterkartong, også her dies fra Kort og Godt.


Kristin:
Jeg har valgt å mimre litt fra sommeren 2017 og har laget en LO. På LOen har jeg brukt Art Crayons  i grønn og svart. Titlene er chipboards fra Scrapiniec. Jeg har valgt å pynte litt enkelt og la blekk-bakgrunnen og splættene være pynt i seg selv.

Kristine
Her er jeg i julekort modus, selv om jul er ferdig og vi har begynt på et nytt år.
Kortet er laget av papirpose og nydelige ark fra Studio Light. Som pynt har jeg brukt et flott motiv fra Studio Light, nydelige blomster fra I am roses og Papirdesign, i tillegg til chipboard og klistremerke fra Papirdesign. Litt bånd og en liten bjelle fikk plass også.

Linda

Jeg har valgt å lage et "vennekort" til månedens utfordring. Jeg har brukt et lekkert ark fra Studiolight. Jeg har deretter brukt sjablong og Acryl Mousse fra Marabu på bakgrunnen. Som pynt har jeg brukt kakeserviett fra Papirdesign, clipboard og blomster fra bl.a I am Roses.4 kommentarer:

 1. Godt Nytt år alle sammen! :)
  Kul utfordring!! Og utrolig flotte inspirasjonsbidrag! :)

  SvarSlett
 2. Meilleurs voeux pour 2018.
  Beau travail de l'équipe de design.
  Merci pour ce beau défi auquel je participe avec plaisir.
  À bientôt.
  MaryannG

  Best wishes for 2018.
  Nice job of the design team.
  Thank you for this beautiful challenge which I participate with pleasure.
  See you soon.
  MaryannG

  SvarSlett
 3. Ups, beklager manglende tilbage link- har fixet det nu,
  klem Dorte

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.