lørdag 25. mars 2017

Dåpskort


I dag har vi noen dåpskort å vise dere.

Elin:

Nok en gang, behov for påfyll i kurven da det stadig er noen innom og vil kjøpe. Kjempe kjekt for min del, både litt kroner i scrappekassen og rom for mer kreativitet! Idag ble det to lyseblå dåpskort:


Med brun papirpose som base, og mønsterark fra restekassa, ble dette kortet til: Masse blått! Blomster fra bl.a I Am Roses og Kort og Godt. De store hvite blomstene er fra I Am Roses, de er opprinnelig mye større ( kaldt cottage roses). Jeg synes ofte høye blomster kan være en utfordring, så her har jeg rett og slett knepet av knuppen i midten og satt i en perlebrand i stede.
De nydelige lyseblå hjerter er fra Staz og "Til dåpsbarnet" er trykket med et Kort og Godt stempel.



Her har jeg brukt hvit papirpose til base, litt flere restepapirer og masse fine blomster fra I Am Roses: hvite roser og sweetheart blossoms i to ulike størrelser. Jeg har brukt stempeltrykk fra Kort og Godt, og det fine båndet med teksten "en liten prins" er også fra Kort og Godt. Jeg har rufset kanter og lekt med gesso for å gi det et litt rustikk preg. 




Wenche:

Et dåpskort til jente fra meg i dag. Hun som ønsket dette kortet ville ha det veldig rosa, og rosa ble det :-)



Mønsterarkene og motivet jeg har brukt er fra Studiolight. Rammedies er fra Marianne Design, LR0327 Anja's Circle. Diesen jeg har brukt på toppen av tagen i posekortet mitt er også herfra, LR0413 Hearts and cotton lace. Chipboards fra Wycinanka
 og blomster bl a fra I am Roses.



Produkter fra Studiolight og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.