søndag 12. mars 2017

To mixed media kort

Hei!
I dag vil jeg vise frem to mixed media kort. Jeg har utfordret meg selv litt, og det har resultert i at jeg har fått helt dilla.


 Det første kortet går i brunt og fersken. Kartong fra Papicolor som base og mønsterark fra Studiolight. Jeg har brettet det ene arket som en vifte. Jeg har brukt Marabu akryl mousse sammen med en stensil, og splæsjet litt med maling og gesso. Chipboard tekst og blader fra Wycinanka.


Blomstene er alle fra I Am Roses. Prikken over i'en på dette kortet blir Gilding Flakes fra Creative Exspressions. Et utrolig spennende produkt å jobbe med, som gir en fin metallisk effekt. Jeg har festet det til kortet med Flake & Glitter Glue fra samme produsent, det er et lim som egner seg spesielt godt til nettopp denne typen produkt.


Det andre kortet går i turkis og grønt. Også her er basen av kartong fra Papicolor og mønsterarkene fra Studiolight.  Her har jeg valgt et liggende kort, men har ellers brukt de samme teknikkene som på det første kortet. Splættet rundt med utvannet gesso fra Marabu, samt Marabu art spray i fargen Mint iblandet litt gesso.


Blomster fra I Am Roses. Her blir Mica Flakes siste hånd på verket. Også dette er fra Creative Expressions, og festet med samme type lim som nevnt tidligere.
Produkter fra Marabu, Papicolor, Studiolight og Creative Expressions distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Håper dere får en kreativ dag!


4 kommentarer:

 1. Det er så kult når du trekker papiret opp i sånne vifter. Utrolig efektfult! det må jeg jammen prøve:)
  Ingunn

  SvarSlett
 2. Disse er bare helt rå altså :) Så kreativt med brettene og knallfine detaljer :)
  Herlig! :)

  SvarSlett
 3. To råflotte kort, så detaljrike og vakre <3

  SvarSlett
 4. Fantastisk flotte kort. Takk for super inspirasjon.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.