søndag 5. mars 2017

Utfordring for mars - Sommerfugler

 Det er kanskje enda en god stund til vi får se sommerfuglene i blomsterengene, så da får vi scrappe dem i mellomtiden mens vi drømmer om vår og sommer. Vi vil nemlig se sommerfugler på ditt papirprosjekt. Store eller små, mange eller få - det er opp til deg, men de må være godt synlige på ditt prosjekt. 

Utfordringen vår har frist 31. mars kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.


Med oss på utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.Sammen med dem gir vi vinneren disse to flotte diesene fra Sizzix:

Reglene for deltakelse finner du her.

Ann Kristin:
Jeg har laget ett konfirmasjonskort med sommerfugl-kantdies fra Tim Holtz/sizzix. Samt sommerfugl dies fra Memory Box . Ellers har jeg brukt:
Chipboard fra Wycinanka
Mønsterark fra Kort og Godt.
Blomster fra I am roses
Kjære konfirmant dies fra PapirdesignKatrine:
Jeg har laget et kort med sommerfugl som hovedmotiv. Jeg har brukt negativen til en utstanset sommerfugl (Sizzix die 661066, en slik dies er en av de to du kan vinne i utfordringen nå) og tørrembosset den. Den hvite kartongen er av merket Papicolor. På arket i bakkant har jeg markert opp og limt på en masse knapper som jeg så har gitt noen strøk med gesso, litt maling og frantage til slutt. Tekststempel fra Papirdesign.


Hege:
Jeg har laget et kort hvor jeg har brukt bittesmå sommerfugler fra Wycinanka. Disse er utrolig søte, og kan utgjøre det lille ekstra på et kort/prosjekt.  Mønsterark og motiv er fra Studiolight og jeg har brukt hvit kartong fra Papicolor som bakgrunn.  "De beste Gratulasjoner" er en dies fra Papirdesign, stanset ut i svart mosegummi.  Jeg har pyntet med blomster fra bla. I am Roses og halvperler fra Papirdesign.  Inni kortet har jeg stemplet med et stempel fra Papirdesign.  Papicolor, Studiolight og mosegummi forhandles via Global Hobby og Kunst.Wenche:
Et posekort med staselig toppbord stanset ut med dies fra Marianne Design; LR0456 Butterfly Border. Bladrankene under blomstene er også stanset ut med dies fra Marianne Design; CR1396 Vines.

Mønsterark fra Papirdesign.

Teksten er stemplet med stempel fra Kort og Godt, på sort kartong fra samme produsent og stanset ut med dies også fra Kort og Godt. Stemplet med vannmerkestempel og embosset med fint hvitt embossingpulver fra Creative Expressions.


3 kommentarer:

 1. Flott oppgave og herlige inspirasjonsbidrag :)

  SvarSlett
 2. Mye lekkert DT teamet har laget :)

  SvarSlett
 3. Lekker inspirasjon og herlig utfordring! 😍
  (Se bort fra mitt bidrag Nr 29 på denne utfordringen 😊)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.