fredag 17. mars 2017

Mer inspirasjon til mars-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.Kristin:
Jeg har laget et kort hvor motivet har sommerfugler, samt at jeg har pyntet med sommerfugler. På kortet har jeg brukt mønsterpapir fra Studiolight, chipboard fra Wycinanka og Glitter Paste fra Creative Expressions.


Elin:
Jeg har laget kalender for året 2017, i friske vårlige farger. Her med chipboard ramme fra Wycinanka som jeg har farget med Marau Mixed Media Mousse i fargen caribbean blue. Jeg har pyntet opp med rosa halvperler fra Staz og sommerfuglene er klippet ut av klippeark fra Studiolight. Mønsterarket er fra Marianne Design og blomstene fra I Am Roses. "Ta vare på øyeblikkene" er en sticker fra Papirdesign.


Linda:
Jeg har laget et kort med lekkert ark fra Studiolight. Bakgrunnsarket har fått litt acrylmousse fra Marabu og litt spray. Jeg har bygd opp kortet med doilie-diecut fra Sizzix, silkebånd fra Marianne Design samt andre bånd og blomster. Sommerfuglene er ferdig utkuttede sommerfugler.
Produkter fra Marabu, Sizzix og Marianne Design forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst. Kristine
Denne gangen har jeg laget et mixed media inspirert kort. Basen er laget med kraft kartong fra Papicolor. Jeg har brukt acryl mousse fra Marabu sammen med sjablong og blandet samme ulike fargesprayer. Som pynt har jeg brukt chipboard fra Scrapiniec, blomster fra I am roses og sommerfugler fra Kort og godt.


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.