torsdag 9. mars 2017

Toffifee og tag-kort

Hei! I dag vil jeg dele en dekorert toffifee sjokolade og et tag-kort. Etter veldig mange juledekorerte toffifee til julen 2016, var det både utfordrene og gøy å lage med et helt annet tema.


 Jeg har kledd toffifee esken med mønsterark fra Studiolight, limt på en firkantet kakeserviett og en gammel bokside i midten av den igjen. Alt er sværtet langs kantene. Boksiden har fått 1-2 tynne lag med gesso før jeg brukte stensil og svampet på Marabu Art Spray i fargen Flamingo.


Blomstene er alle fra Prima, og har fått noen lette penselstrøk med gesso her og der. Jeg limte en bokside på en bit kartong og stanset ut blader med en Sizzix die. Jeg malte over med gesso og brettet bladene for litt mer liv før jeg limte dem fast. 


Teksten er et stempel fra Papirdesign, fra platen <<Kaffe>>. Sjokoladekonfekten er stempler fra platen <<Te og kaker>>. Stanset ut med en ramme-die, også denne fra Papirdesign. Pyntet med kremfargede halvperler fra Staz.


Tag-kortet har jeg laget med utgangspunkt i noen av restene fra toffifee-esken.

Jeg scoret en brett 6/8" ned fra toppen på to ferdigkjøpte kraft-tags og limte dem sammen på toppen til et dobbelt tag-kort. En ekstra maskinsøm forsterker det hele.

 Bokarket er negativet til bladene jeg stanset ut til toffifee-esken. Jeg har også her malt over med litt gesso og svertet kantene. Blomster fra Prima, den største er sprayet med Marabu Art Spray i fargen Gull. Pyntet med fjær, blonder, farget osteklut, perler fra Staz og tekstklistremerke fra Papirdesign.

Produkter fra Marabu, Studiolight og Staz distribueres i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en riktig fin dag!

2 kommentarer:

  1. Kjempeflott!! Likte gjennomgangsfargen, det litt rustikke, også var det herlige detaljer :9

    SvarSlett
  2. Elsker disse prosjektene.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.