mandag 27. mars 2017

Vennskapskort

Hei! I dag vil vi vise frem noen kort som passer å gi til gode venner, kort med fine stemplede tekster som passer å gi til dem man er glad i.

Katrine: 

Det første kortet er laget på bestilling hvor mottaker liker å gå på ski, jeg synes dette rustikke skimotivet er så flott. Basen er kartong fra Papicolor og mønsterark er fra Papirdesign. Jeg har laget falsk søm rundt kantene på alle mønsterark. Stor kakeserviett er også fra Papirdesign. Teksten er stanset ut i hvit mosegummi med en die fra Kort&Godt. Pyntet med blomster og søte små hjerter fra Wycinanka.


På innsiden har jeg pyntet med en fin vennskapstekst fra Papirdesign. Jeg har stemplet den på et tavleklistremerke og embosset i hvitt. Stort skrivefelt på den andre siden.


Det andre kortet er også laget med mønsterark fra Papirdesign, dette fra den nyeste kolleksjonen "Dagen er din". Kartong fra Papicolor. Mønsterarket er skjært til en ramme og inni den har jeg lekt med litt med diverse medium. Jeg har limt fast tissue paper og grunnet over med clear gesso, deretter har jeg brukt Marabu akryl mousse over en stensil. Så har jeg splæsjet og sprutet med Marabu Art Spray i fargene Bordeaux og Grey. 


Tekstripene er stempler fra Papirdesign, stemplet på hvitt papir og montert på 3d-puter på kortet. Blomsten er fra I Am Roses og har blitt sprayet med Marabu Art Spray i fargen Bordeaux for å passe til prosjektet. Hjertet og bladene er begge stanset ut med Sizzix dies i henholdsvis hvit og grønn kartong.

Jeg har laget to kort etter likt oppsett, Mønsterark fra Studiolight. Teksten har jeg printet ut. 

Selvklebende halvperler og dråper, samt blonder er fra Kort og Godt. Blondekanten øverst på kortet og tagen er stanset ut med dies fra Marianne Design, LR0413 Hearts and cotton lace. Blomster fra bl a I am Roses
Og til slutt et koselig kort til en eldre dame som elsker blomster


Mønsterark fra Studiolight. Stempeltekst og tilhørende dies fra Kort og Godt. Elsker disse settene og ønsker meg alle sammen :-) Stemplet på sort kartong fra Kort og Godt, og embosset med hvitt detail embossingpulver fra Creative Expressions
Produkter fra Papicolor, Creative Expressions, Marabu, Sizzix, Studiolight, Marianne Design og mosegummi, distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.