torsdag 6. september 2018

Flower power

Noen ganger må man bare trå til med et skikkelig "Flower power" kort! Jeg boltret meg i lekre ark fra Studiolight og blomster fra I Am Roses når dette ble til ;) 
Kortet er laget i tilnærmet A5 str med base av hvit kraft kartong fra Papicolor.

 Ved sommeravslutningstider i vår/tidlig sommer, trengte jeg et kort til en av døtrene mine sin lærer som har vært enn bauta gjennom barneskolen. Kortet måtte gi litt ekstra, og gjenspeile henne i alle sine farger og variasjoner. Der kom Studiolight inn for fullt.

Jeg har brukt mønsterark fra kolleksjonen som heter So Spring, nydelige ark.
Blomstene er fra I Am Roses, og de søte, rosa bærene er fra Kort og Godt. Det samme er stempeltrykket og den nydelige perleblonden.


Jeg har stanset ut rammen til teksten med dies fra Creative Expressions, og svertet kantene litt. Osteklut bak rammen har jeg farget med Marabu Mixed Media Art Spray i fargen lavendel, for å matche mønsterarkene litt bedre.


De flotte "grenene" er stanset ut med dies fra Marianne Design - Vines. Er de ikke søte?Den søte sommerfuglen har jeg grunnet med hvit gesso fra Amsterdam, før jeg limte på halvperler fra Papirdesign.  Ellers har jeg splattet bakgrunnen med ulike typer art sprayer, for å skape litt liv.


Innsiden beholdt jeg helt enkel med masse skriveplass, og kortet ble relativt tettskrevet kan jeg love deg ;)

Herlige produkter fra Studiolight, Marabu, Amsterdam, Papicolor, Marianne Design og Creative Expressions føres i Norge via Global Hobby og Kunst. Sjekk ut deres forhandleroversikt HER.


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.