søndag 2. september 2018

Tre herrekort

Heisann!
I dag vil jeg dele tre herrekort med dere.
Felles for alle kortene er hvit kartong fra Papicolor, mønsterark fra Studio Light - Ultimate Scrap Collection og tøffe herremotiver fra byDigitalPaper.


Første kort ut måler 5,5"x5,5". På bakgrunnsarket har jeg brukt Marabu Mixed Media akryl mousse i fargen Caribbean over en stensil.

 Bak motivet har jeg brukt en ferdigkjøpt tag med kult print. Pyntet med diverse småting som binders, lyspære figur, enamel dots fra Marianne Design og små trestjerner.

Taben er klippet ut fra et av mønsterarkene. "Looking good" er en hjemmelaget pebble. Teksten er stanset ut i grå mosgummi fra Folia med en die fra Papirdesign.

Kort nummer to måler 4"x6". Jeg har brukt samme akryl mousse på bakgrunnen, men med en annen stensil. Jeg har også dratt utover litt av moussen uten stensil. Bak motivet har jeg bygget opp med bølgepapp fra Folia samt en bit mønsterark stanset ut med en frimerke-die.

Pyntet med trestjerner, binders, sytråd og en snakkeboble.

"Gratulerer" er stanset ut i hvit mosgummi med en die fra Papirdesign, og resten av teksten er printet ut fra pc.

 Tredje, og siste kort ut, måler 4"x8". Når jeg så dette motivet så tenkte jeg umiddelbart på farsdag, så dette kortet kommer nok til å bli brukt til den anledningen. På bakgrunen her har jeg både brukt akryl mousse over stensil og distress oxide over en annen stensil. Det gir en veldig fin dybde til prosjektet når man bruker et "flatt" og et "opphevet" medium. Pyntet med papirpynt, sytråd, trestjerner og binders. Bak motivet har jeg bygget opp med en bit mønsterark og bølgepapp.

Hvite og sorte enamel dots fra Marianne Design.

Produkter fra Studio Light, Papicolor, Folia, Marianne Design og Marabu distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for informasjon om din nærmeste forhandler.

Håper dere ble inspirert av mine tre herrekort.
Ønsker dere alle en super dag!

1 kommentar:

  1. Åhh, superherlige! Flotte motiv og herlige farger og detaljer :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.