tirsdag 11. september 2018

Grublis for september - tall


Grublisen denne måneden er tall. Vi ønsker å se prosjekter med tall på. Tallet eller tallene må være godt synlig, men trenger ikke være et hovedmoment på prosjektet ditt. Vi gleder oss til å se hva dere lager.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6.oktober 2018 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Kort og Godt.Sammen med dem gir vi vinneren denne fine premien bestående av selvklebende halvperler og die.  


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Wenche:


Inspirasjonsbidraget fra meg er et kort til en 5-åring. Tallet har jeg stempel fra Papirdesign med Memento-blekk i fargen London Fog.

Kortet er laget som et lommekort i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong.

Mønsterarkene er fra Studio Light, og den skjønne pandaen er et motiv fra I love digi Designs.

Doilien bak motivet er stanset ut i glittermosegummi med die fra Studio Light, Memories of Summer 84.Teksten er stempel fra Papirdesign, på en base stanset ut med die fra Studio Light, Memories of Summer 88.

Tagen oppi kortet er stanset ut med die fra Marianne Design, CR1439 Basic arch.Produkter fra Marianne Design, Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 


Kristin:
Jeg har laget et kort til gullbryllupsdag. På kortet har jeg derfor hatt fokus på gull-elementer og lesset på med gullfarge. Bakgrunnarket er fra Papirdesign. 60-tallet er stanset ut fra Sizzix-dies i glitter-mosegummi

Kristine
Jeg har laget en layout med både tall på bildet og som pynt.
Med en gutt som er veldig glad i å spille Yatzy er dette et kjekt minne å ha :)
Bakgrunnen er laget med hvit og turkis Acryl Mousse fra Marabu,
 som Global Hobby og Kunst er forhandler for.

Elin:
Jeg har laget en mixed media side med diverse rester av tall og bostaver fra ulike alfabeter. En fin måte å bruke opp rester på! Jeg har brukt hvit gesso fra Amsterdam til grunning, og Marabu Mixed Media Acryl hvit paste tsammen med stensil for å skape tekstur. Fargene er Marabu Mixed Media Art Crayons som jeg har kuttet små biter av, moset og mixet med vann for å få flyttende farger. Tekststrimlene er fra Allegra Digital. Teksten er fremhevet med tusj fra Sakura.


Linda:
Jeg har laget et posekort i blåtoner. Tallene er stempel fra Papirdesign, som er stemplet opp på hvit kartong og deretter klippet ut. Topperen på dagen er stanset ut med dies fra Marianne Design, og kartongen kommer fra Papicolor, som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Pyntebærene kommer fra Kort og GodtAnn Kristin:
Til denne utfordringen valgte jeg å bruke ett motiv med tall på! Motivet er fra StudioLight, veldig kjekke motiver man bare kan trykke ut av arket. Det lekre mønsterarket er også fra StudioLight! Syns det ble så lekkert å stanse ut rammen bak motivet i bølgepapp( fra Folia) Gratulerer er dies fra Papirdesign, og blomstene er fra I am roses.  Folia og StudioLight distribueres av Global Hobby og Kunst. Hege:

Jeg har laget et kort til 75 års dag. Tallene jeg har brukt er stempel fra Papirdesign. Kortet er brettet i hvit kartong fra Papicolor. Motivet og mønsterarkene er fra Studio Light, og jeg har brukt litt hvit Mixed Media Acryl Mousse fra Marabu på bakgrunnen. Gratulerer er dies fra Papirdesign, stanset ut i Folia bølgepapp. Halvperlene er også fra Papirdesign.


Inni kortet har jeg laget en pengelomme ved hjelp av en dies fra Marianne Design.


Stempel og rammedies er fra Papirdesign.


Produkter fra Papicolor, Studio Light, Marabu, Folia og Marianne Design forhandles av Global Hobby og Kunst.

Katrine:
Jeg har laget et veldig enkelt kort med fokus på tall, og nærmere bestemt tallet 28! Jeg har brukt et stempelsett fra Papirdesign for å lage tall-bakgrunnen. Pyntet enkelt med noen enamel-plusstegn. All kartong er av merket Papicolor.

2 kommentarer:

 1. Flott oppgave! :)
  Og herlige inspirasjonsbidrag :)

  SvarSlett
 2. Très belle inspiration de la DT.
  Merci pour ce beau défi.
  Bises.
  MaryannG

  Very nice inspiration from the DT.
  Thank you for this beautiful challenge.
  Hugs.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.