mandag 17. september 2018

Mer inspirasjon til september-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Wenche:

Mitt inspirasjonsbidrag er et bryllupskort laget på en oval base stanset ut med et av de fantastiske, store die settene fra Studio Light,  A6 – Basics Nr.82. Dette har blitt en favoritt hos meg. Gøy å lage kort med litt størrelse og også litt annet enn kun firkantede kort.

Hvit kartong fra Papicolor.Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign, det samme er tekstdiesen.

Epoxy hjerter fra Staz. Motivfra Studio Light.

Produkter fra Staz, Studio Light og Papicolor distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Hege:
Tema denne måneden er favoritter, og på dette søte babykortet har jeg brukt mange av mine favoritter. Kortet er brettet i hvit kartong fra Papicolor, som er min absolutte favoritt både til kort og Layouts. Mønsterarkene er fra Studio Light og Papirdesign, to av mine favorittprodusenter når det kommer til ark.  Vimpeldiesen fra Papirdesign, som jeg har brukt bak motivet, har også blitt en stor favoritt den siste tiden. Sist men ikke minst; det nydelige motivet fra Allegra Digital.

Babygutt er stanset ut i grå mosegummi med dies fra Papirdesign.  Jeg har brukt blonde og vokset bomullstråd fra Kort og Godt. Glansehjertene er fra Staz og blomstene fra blant andre  I am Roses.Stempelteksten inni kortet er fra Kort og Godt.


Produkter fra Papicolor, Studio Light, Staz og mosegummi forhandles i Norge via Global Hobby og Kunst.

Katrine:
 En stor favoritt hos meg er å scrappe med/på brosjyrer, utklipp, billetter - ting man samler på fra opplevelser, rett og slett. Hvis dere er interessert i å se mer av denne type scrapping så har jeg et innlegg hvor jeg scrapper på brosjyrer HER og med diplomer litt ned i innlegget med påskeprosjekter HER.

På layouten til denne utfordringen har jeg med et kart fra eldstejentas første barneorienteringsløp.
Bakgrunnsarket er fra Papirdesign og det er også tittelbokstavene. Jeg har brukt rosa Marabu Mixed Media akryl mousse og en trekantstensil. Øvrig pynt er diverse papirpynt, puffy stickers og enamel pluss-tegn. Journaling er skrevet med Sakura Pigma Micron penn - en absolutt favoritt, det også!
Produkter fra Marabu og Sakura distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.


Ann Kristin:
Jeg har scrappet en LO med favoritt mønsterark produsenten min: Papirdesign! Klistremerkebokstavene og chipboarden med ordet "Kult" er også fra PD! Og blomster klarer man seg ikke uten! Disse er fra I am roses. Noe jeg liker ekstra godt å pynte med heretter er også de lekre sukrede pyntebærene fra Kort og Godt!
1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.