onsdag 16. februar 2022

To layouter

Etter en lang periode med bare kort og juleprosjekter, var det utrolig koselig å lage litt layout igjen. I dag var det gutta som fikk en layout hver til albumene sine.  

Jeg har en veldig forkjærlighet for mønsterark fra Papirdesign, og på begge layoutene er det brukt utelukkende mønsterark fra Papirdesign. For å få litt fisk inn i layouten har jeg brukt et mønsterark med fisk på bak tittelen. Det orange arket er rester fra sirkler stanset ut. 

Tittelen er stanset ut i sort mosgummi, og tekststripene skrevet på skrivemaskin. Jeg har bruk akryl mousse med stensil på bakgrunnen, og ellers sprutet litt tilfeldig med svart og hvit spray. Dottene kommer også fra Papirdesign.
Neste layout er fra når minstemann hadde en operasjon. Jeg syntes de nydelige, sarte mønsterarkene i drømmende blått passet veldig fint til både tema og bildene. Som kontrast valgte jeg å bruke dus rosa. Her har jeg også brukt noen kort fra project life-kits som pynt, sammen med utklipp av mønsterark. Jeg har i tillegg brukt litt clipboard, sytråd og små papirpynt fra restlageret som pynt. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.