torsdag 1. desember 2016

Turkisgrønne kort

I dag vil jeg vise et par turkisgrønne kort, laget utelukkende med produkter fra Creative Expressions, med unntak av et motivbilde fra Studiolight. 


Det første kortet er et julekort. Bakgrunnsarket er embosset med embossingfolderen Nordic Tiles. Deretter har jeg smurt litt embossing ink tilfeldig over embossingen med selve stempelputa, før jeg hadde på embossing pulver. På den måten blir noe av embossingen enda tydeligere. Jeg har brukt cosmic shimmer embossingpulver sammen med et clear stamp for å lage enda mer mønster på bakgrunnen. Deretter har jeg begynt å pynte. Blomstene er stanset ut med Julestjernedies, et sett med forskjellige julestjerner, både hele og omrisset, i flere størrelser. Til sist har jeg pyntet med sølvflak, cosmic shimmer gliding flakes. "Julehilsen" en en av de nye diesene til Papirdesign, og er stanset ut i mosegummi.



Det andre kortet er et posekort med bursdagstema. Også på dette kortet har jeg brukt stempel og embossingpulver på bakgrunnsarket. Deretter har jeg pyntet arket med blondeserviett, osteklut og blomster. Motivet kommer fra Studiolight. "Gratulerer" er en die fra Papirdesign, stanset ut i mosegummi. "Med dagen" er klistremerke fra Papirdesign.


Studiolight og Mosegummi forhandles gjennom Global Hobby og Kunst

2 kommentarer:

  1. Knallfine kort! :)
    Turkis er virkelig flott altså og en veldig morsom farge å jobbe med synes jeg :)

    SvarSlett
  2. Flotte kort i herlig farge.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.