fredag 26. oktober 2018

Bryllupskort i lilla og gull

Hei og hopp!

I dag vil jeg dele et bryllupskort i en av mine favoritt fargekombinasjoner, nemlig lilla og gull.
Basen på kortet er Papicolor kraft kartong natur, og måler 5,5"x5,5" sammenbrettet. Nydelige lilla mønsterark er fra Studio Light Ultimate Scrap Collection.

Motiv og blikkfang på dette kortet er en lekker chipboardfigur fra Scrapiniec. Bak den har jeg stanset ut en doily i gullglitterkartong fra Best Creation med en Tim Holtz Sizzix die. Ellers er det lag på lag med kakeserviett, bokside og osteklut. Navn og dato er skrevet i Word og printet ut.

Kjære brudepar teksten er et stempel fra Kort&Godt M-309 og er stemplet på et hjerte stanset ut med dies, også denne fra Kort&Godt. Bladgrenene er stanset ut med en Sizzix die i et mønsterark fra Studio Light So Spring. Pyntet med diverse blomster jeg synes passet til, og halvperler fra Papirdesign.

 Inni kortet har jeg laget skrivefelt og limt fast en mønsterarkstripe langs siden for å hente igjen litt av det lilla. Stempeltrykk fra Kort&Godt M-309 er stanset ut med tilhørende dies-sett. Pyntet enkelt med to utstansede glitterhjerter nede i hjørnet av skrivefeltet.

Produkter fra Papicolor, Studio Light, Best Creation og Sizzix distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for å finne din nærmeste forhandler.

Ønsker dere alle en fin dag!


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.