onsdag 17. oktober 2018

Mer inspirasjon til oktober-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Hege:

Jeg har laget en Layout med bilde fra en fin høsttur.
Bakgrunnen er todelt: Papicolor kartong i fargen natur kraft og mønsterark fra Papirdesign. Mønsterarket bak bildet er fra Studiolight.

Jeg har brukt hvit Marabu Mixed Media Acryl Mousse på bakgrunnen, samt akrylmaling.Teksten er skrevet med Touch Liner 0,05 mm.


Produkter fra Papicolor, Studiolight, Marabu og Touch distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


Wenche:

Høsten er en fin tid både for utekos og innekos. En lun kopp te er gull når det blir kjøligere i været.

Håper å ha fanget litt av denne stemningen i dette kortet ved hjelp av det koselige motivet fra Studio Light.Mønsterarkene er også fra Studio Light. Stempelet er fra Papirdesign, stanset ut med die fra samme produsent.

Glitrende epoxy dotter fra Marianne Design.

Produkter fra Studio Light og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Katrine:
Jeg har scrappet et bilde fra en herlig  tur i høstskogen. Jeg har scrappet i 6x12 inch størrelse med hvit kartong som utgangspunkt. Bakgrunnen grunnet jeg med transparent gesso fra Amsterdam før jeg fant frem Royal Talens Van Gogh akvarellskrinet og malte i deilige høstlige nyanser fra rødoransje og over i gult. Bygget opp enkelt med et gult resteark, samt et treverksark fra Studio Light, bak bildet.
Pyntet enkelt med hvite enamel dots fra Marianne Design, gullstjerner fra Thickers pakken og en rose-chipboard. Prikken over i'en blir drodling langs kanten med Sakura Pigma Micron penn.


Produkter fra Royal Talens Van Gogh, Studio Light, Marianne Design og Sakura distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.


Ann Kristin:
Her har jeg laget ett bursdagskort i høstlige farger! Kortbasen er kartong fra Papicolor!  Motivet er fra By Digital Paper. De lekre pyntebærene er fra Kort og Godt. "Gratulerer" dies og klistremerket "med dagen" er fra Papirdesign.1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.