onsdag 10. oktober 2018

Julegave i boksLitt rart synes du kanskje, å tenke på jula allerede nå, men jeg er blant de som gleder meg til jula hele året. Koser meg med å lage juleprosjekter i alle årstider.

Er så heldig at jeg har noen som tenker på meg før de kaster solide pappesker og emballasje av diverse slag. Denne boksen har jeg fått av en slik omtenksom person- den var ensfarget mørkblå, med en firmalogo på lokket.

Boksen ropte etter å bli kledd med litt flott mønsterark fra Studio Light.Det skjønne julemotivet er fra by Digital Paper.

Stjernen under motivet og på innsiden av lokket er stanset ut i sølvfarget kartong fra Marianne Design, med dies fra Marianne Design, LR0540 Petra's botanical star.

Teksten på lokket er stanset ut med die fra Papirdesign. Teksten på innsiden av lokket er også fra Papirdesign, stanset ut med die fra Kort og Godt.

I boksen har jeg lagt en koselig liten julegave.Produkter fra Marianne Design og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.