fredag 5. oktober 2018

Utfordring for oktober - høst


Godt inn i høstsesongen ønsker vi å se prosjekter med tema høst. Det kan være høstfarger som brunt, sort, rødt, grønt osv. Det kan også være høstlige motiv, aktiviteter eller noe relatert til høsten, som f.eks Halloween.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 31.oktober 2018 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren en flott premie.Lekker stensil fra Marianne Design, glitrende Gilding flakes og egnet lim fra Cosmic Shimmer.Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Jeg har laget en Layout med bilder av min sønn fra høsten 2017. Han synes det var så gøy å posere i skogen og bli tatt bilde av. Jeg har brukt mønsterark fra Studiolight i serien Industrial som bakgrunnsark. Jeg har brukt sjabong til å påføre mønster på bakgrunnen. Det lyseste er Marabu Mousse i fargen Vanilje. De to mørkere sjatteringene er Marabu Mousse i fargen Vanilje blandet med Cosmic Shimmer Pixie Powder i fargen Burnt Orange.

Her synes fargene litt bedre. Jeg har også strødd litt Cosmic Shimmer Pixie Powder oppå der jeg påførte med kun mousse.Et posekort med en koselig tekst printet ut til ei god venninne.

Mønsterarkenee er fra Studio Light.

Motivet er fra by Digital Paper, montert på en kaffefarget kakeserviett.

Blomsterranken er fra Prima Marketing.


Produkter fra Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

Linda:

Hos oss er det konfirmasjon på høsten, så derfor har jeg i dag laget et konfirmasjonskort i litt høstlige farger. Jeg har brukt mønsterark og motiv fra Studiolight. Jeg har brukt vimpeldies fra Papirdesign bak motivet, og deretter brukt gul maling for å røffe opp kortet litt. Konfirmantdiesen er også fra Papirdesign.


Elin:
Mitt høstlige bidrag er en ny side i min art journal. Jeg bruker fortsatt Marabu Mixed Media Art Journal A5 størrelse, og blir nok å bruke litt tid på å fylle den ;) Grunnet med heavy gesso først, deretter lagt på tissuepaper. Så sprayet jeg med Marabu Mixed Media Art Spray i høslige gule og røde toner. Malte på busk og grener med Sakura wather brush str M og Van Gogh akvarellskrinet mitt. Brukte en ny teknikk på buskene: La farge fra akvarellskrinet på en clearbag og trykket deretter over grenene for å få "blad" effekt. Til slutt brukte jeg bakgrunnsstepel fra Papirdesign litt her og der, og valgte et lite sitat som blikkfang.


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.