tirsdag 16. oktober 2018

To kort med samme oppsett


I dag vil jeg vise to kort med nesten blåkopi når det kommer til oppsettet. Jeg ønsket å gjøre det for å vise at to kort kan få et ganske annerledes utseende selv om oppsettet er likt.


 Det første kortet ble et julekort, med stempelmotiv fra et av Kort og Godts nye lekre julestempel-plater. Jeg stemplet dette på en tag, som jeg deretter svertet med distressink og sprutet litt vann på for få litt effekt i blekket. Alle papirer kommer fra Papirdesign sine juleserier. Disse er alle distresset på kantene for å få litt røffere utseende. Jeg har sprutet med litt art spray fra Marabu i gull, for å hente opp gullfargen i det svarte mønsterarket. Pyntebær, snurreblomster og treknappen kommer alt fra Kort og Godt.
"Julehilsen" er stanset ut i bølgepapp og er en helt utrolig lekker dies. Denne falt jeg totalt for. Bak tag og mønsterark har jeg limt litt svart blonde. Blonde og dies kommer begge fra Kort og Godt.Det neste kortet ble et konfirmasjonskort i lysere farger. Dette kortet er laget som et posekort, så tagen inni har en pengelomme ettersom det pleier være etterspurt. Dette kortet er laget som kopi av det første, så også her kommer stempelmotiv, snurreblomst, pyntebær og knapp fra Kort og Godt. "konfirmant" er stanset ut i hvit mosgummi med dies fra Kort og Godt.
Jeg har brukt art spray fra Marabu i grå og sølv på dette kortet. Mosgummi og produkter fra Marabu forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.
1 kommentar:

  1. Kjempeflotte! Artig å se så ulike kort med samme oppsett :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.