mandag 16. september 2019

Første skoledag

Bedre sent en aldri? I dag tenkte jeg å vise dere layouten jeg laget med bilder fra mellomste jenta min sin første skoledag. Det er da allerede 3! år siden, tenk hvor tiden flyr... Nå er hun tredjeklassing alt.


Jeg valgte meg ut mønsterark fra Studio Light til denne layouten, og tenkte jeg ville prøve å bruke noen elementer fra en av mine 3D blokker fra Studio Light. Her har jeg brukt elementer fra blokken som heter "Handlettering". Jeg likte veldig godt effekten det ga med sorte og hvite elementer, liksom litt tavle-aktig ;) 


Bakgrunnen har jeg grunnet med litt Marabu Mixed Media Akryl i fargen hvit, før jeg stemplet med Marianne Designs sit stempel "Background - Typewriter". Digger dette stempelet, det er så effektfult og kult! Kan brukes til mangt og meget og litt til. Jeg har også dratt inn elementer fra "Ultimate Scrap Collection" ark, blant annet stripen med bokstaver.


Jeg har i tillegg til nevnte elementer, fått med meg litt hamp som jeg har stiftet på, noen klesklyper og litt droodlig med Sakura Micron Pen.


Produker fra Studio Light, Sakura, Marabu Mixed Media og Marianne Design føres alle igjennom Global Hobby og Kunst. Sjekk deres hjemmeside for å finne din nærmeste forhandler.

http://elinshobbykrok.blogspot.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.