mandag 11. mai 2020

Grublis for mai - Moodboard

I grublisen denne måneden vil vi utfordre dere på et Moodboard. Dere velger selv hvordan dere blir inspirert av det, om det f.eks er farger, tema eller liknende.


La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6.juni 2020 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst

Sammen med dem gir vi vinneren rub ons og sommerfugler fra Staz.Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Kristin:
Jeg har latt meg inspirere av de herlige fargene og fikk skikkelig sommer-stemning av å lage dette kortet. På Kortet har jeg brukt dies fra Sizzix til å stanse ut fjærene. Mønsterarkene er fra Papirdesign. Firkantene er stansen ut med en die fra Papirdesign. Blomstene jeg har brukt er fra I am Roses.

Wenche:
Jeg har latt meg inspirere av farger og sommerfølelse og laget et gratulasjonskort:


Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light og Marianne Design.

Motivet er en topper fra Felicita Design.Diesene er fra Papirdesign; PD 1900261 Gratulerer 18 og PD 18399 Gavekort.

Elin:
Jeg har valgt å la meg inspirere av de flotte fargene, sammen med kontrasten de gir mot denimstoffet. Det ble et konfirmasjonskort denne gangen. Basen er en papirpose, med mønsterark fra Studio Lights JBL- og Denim kolleksjon. Motivet er fra maja design. Jeg har brukt dies fra Papirdesign, vimpel og konfirmant. Teksten er fra en av Papirdesign sine stickers plater. I tillegg til litt prima-blomster, har jeg brukt blomsterknopper og lilla hjerter fra Kort & Godt.Ann Kristin:
Jeg har laget en LO til denne utfordringen! Med ett gammelt bilde. Gøy å scrappe gamle minner!
Det lekre mønsterarket er fra StudioLight, i bunnen er det kartong fra Papicolor.  Splashene er dies fra Sizzix . Produkter fra Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Hege:
Jeg har latt meg inspirere av de sommerlige fargene og ordene. Jeg har laget en sommerlayout og de nydelige mønsterarkene er fra papirdesign sin nyeste kolleksjon Håpefull. Jeg har brukt Marabu Mixed Media Acryl Mousse på bakgrunnen sammen med stensil.  Alle mønsterarkene har fått rufset opp kanten med et verktøy fra Sizzix. Den hvite tagen er fra Staz og jeg har tegnet søm rundt kanten med Sakura Pigma Micron 005.


Tekstklistremerker og button er fra Papirdesign. Splatten er stanset ut med en dies fra Sizzix i glitterkartong fra Best Creations. Jeg har pyntet med lyseblå duggdråper fra Staz.


Produkter fra Marabu, Sakura, Staz, Sizzix og Best Creations forhandles av Global Hobby og Kunst

Katrine:
Jeg lot meg inspirere av blåtonene, samt blomster, og laget dette kortet til en jubilant som er glad i å strikke. Basen er brettet av kartong fra Papicolor og alle mønsterarkene er fra Papirdesign. Rammen rundt er stanset ut med en Marianne Design die i sølvfarget glitterkartong. Teksten er stanset ut med dies fra Papirdesign. Pyntet med blomster fra I Am Roses og Papirdesign, grener i chipboard, halvperler fra Staz og en charm fra Din Fantasi.


Linda:
Jeg har latt meg inspirere av farger og tema. Jag har brukt fargerike mønsterark med sommertema, med hvit kartong fra Papicolor som base. Jeg har sprutet med litt glimmermist samt Marabu Art Spray i gull på kartongen. Den rosa tagen kommer fra Staz
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.