lørdag 16. mai 2020

Like kort - forskjellig uttrykk


I dag vil jeg vise to konfirmantkort til gutt. Kortene er egentlig identiske, men ved å bruke forskjellige mønsterark og fargepalett, får de likevel forskjellig uttrykk.

Det første kortet opplever jeg som "lekent" i uttrykket. Dette underbygges av mønsterarket med fotballmønster og de fargesterke dottene. 

Kortbasen er 4 x6 inch og brettet i Papicolor Kraft kartong. Mønsterark, vimpeldies, konfirmantdies, klistremerker og dotter er fra Papirdesign. Konfirmant er stanset ut i bølgepapp fra Folia. Den hvite kanten rundt klistrmerker og mønsterark er tegnet med Sakura Gelly Roll 10.
Det neste kortet er mer stilrent og elegant.  Det underbygges av de monokromatiske fargene og mønsteret på mønsterarkene, spesielt arket med "skjorte og slips". Fargene gjør at kortet får et mye "roligere" uttrykk.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light og Papirdesign.  Konfirmant er stanset ut i hvit mosegummi. Ellers er produktene de samme som på kortet over.


Produkter fra Papicolor, Studio Light, Sakura, Folia og mosegummi, forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.