fredag 22. mai 2020

Konvolutt-kort i sommerstil

Jeg lengter, ååå jeg lengter etter sommer! Grønne plener, blomster i bøtter og spann, varme i luften osv. Så i ekte sommer-inspirert-stil, et blomstrende kort fra meg i dag. 

Jeg har testet noe nytt i dag. Jeg har noen flotte konvolutter fra Staz. Konvoluttene er solide, så jeg tenkte å teste ut å lage kort på en slik. Størrelsen er ca 15x15 cm, og jeg valgte meg en lyserosa, siden den matchet fargen i mønsterarket jeg ville bruke:


Jeg har valgt meg mønsterark fra Papirdesigns kolleksjon "Håpefull". Arket heter "Ven og vakker" og var dessverre (eller heldigvis?) like pent på begge sider. I tillegg har jeg brukt kartong fra Papirdesign. Jeg har klippet til paneler, rufset og svertet kanter.


Stemplene jeg har brukt, både utenpå og inni kortet, er fra Kort & Godt: M-440. Til dekor har jeg brukt blomster fra Kort & Godt og i am roses. Den lekre hjerte- borden er fra Papirdesigns dies-sett "Hjerteklem". Halvperler fra Papirdesign. Jeg har også brukt kakeservietter både utenpå og inni, i tillegg til hamp for å binde kortet sammen.Inni kortet ser du nå bedre selve konvolutten. Jeg har valgt meg et motiv fra maja design, og koselige ord fra ovennevnte stempelplate fra Kort & Godt. 


Inni konvolutten har jeg laget en tag. Den passer perfekt, siden konvoluttene kommer med ferdig kortbase også. Tagen kan dras ut med hamp-tusten.


Baksiden er enkel, men med et knallfint nytt personlig stempel fra Kort & Godt <3

Så konklusjonen min er: Det går fint an å bruke konvolutt til kortbase ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.