lørdag 22. mai 2021

Art Journal - So many personalities

Heisann!
 
I dag vil jeg dele en side i min Marabu Mixed Media art journal.
 
 
Med mindre jeg skal dekke hele bakgrunnen med collage starter jeg alltid med å grunne siden med gesso, her har jeg brukt transparent gesso fra Amsterdam. Jeg har festet litt collage-elementer, blant annet collage ark fra Studio Light, notatpapir og diverse washitape, med Amsterdam Gel medium. På store deler av bakgrunnen har jeg svampet rød akrylmaling fra Amsterdam over en stensil. Når denne var tørr forskjøv jeg stensilen pittelitt og gikk over enkelte av rutene med sort gesso fra Marabu.
 
De kule figurene jeg har brukt er digitale motiver fra Art Tea Life. Tittelen er satt sammen av diverse gamle klistremerkebokstaver som har fått en ny vår ved hjelp av Posca paint markers. Jeg har brukt Posca paint markers i litt forskjellige farger til å tegne inn diverse detaljer rundtom på siden også, samt en hvit paint marker fra Amsterdam til å lage hvite splætter med.

 
Amsterdam akryl og Posca paint markers er noen av mine absolutte favoritter når det kommer til art journaling. Man kommer veldig langt på vei med disse produktene.

Produkter fra Marabu, Amsterdam, Studio Light og Posca distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.
 
Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.