mandag 17. mai 2021

Mer inspirasjon til mai-utfordringen

 Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.


Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Dette kortet til jentekonfirmant er laget på en base av ferdigbrettet hvitt kort fra Staz, med tilhørende konvolutt. Mønsterarkene og diesene jeg har brukt er fra Papirdesign.

Motivet er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano. Sommerfuglen er en chipboard fra WycinankaHer har vi nylig feiret en stor begivenhet: 13åring i huset! Da måtte det kort til, og denne gangen har jeg prøv meg på "SlimCard" stilen. Basen er en lang brun papirpose. Mønsterark fra Papirdesign: Snekkerboden heter arket brukt her. Tekststrimlene er også fra en av Papirdesigs klistermerkeplater. Jeg har funnet frem litt blonder (grå) og hap, samt klippet ut tallet 13 fra et gammelt juleark fra Papirdesign. Jeg har bygget opp annet hvert panel med mønsterark og Papicolor kraft kartong, i tillegg til at tagen inni posen er av kraft kartong. Bak bildet har jeg stanset ut en vimpel med Papirdesign dies.Jeg har laget et konfirmasjonskort med restepapir fra Papirdesign, perler fra Staz og tekst fra Nellie Snellen. Motivet er farget med Copics i følgende farger:
Hud: E13, 11, 01, 00, 000
Hår: E49, 47, 44, 42
Skjorte: W3, 1, 0, 00
Bukse: W8, 5, 3, 1
Bakgrunn: W3, 1, 0, 00, C9, 7, 5, 3, 1, 0

Linda:

Jeg har laget et kort med lekre ark fra Papirdesigns nye serie Vårtegn. Jeg har brukt tekstdies fra Papirdesign, samt fjærdies og bord fra Sizzix. Tekstklistremerkene kommer fra Papirdesign.


Produkter fra Fabriano, Sizzix og Staz distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.