lørdag 1. mai 2021

It's tea time silly!

 Heisann!

I dag vil jeg dele en dobbel art journal side med dere.

Det er morsomt å variere mellom store og små formater, og denne gangen har jeg laget siden i Sakura Sketch NoteBook med sorte sider. Denne lille boken har sider som måler ca 12x12 cm. Utfordrende og morsomt å jobbe såpass smått.

 
Jeg har festet en bit noteark på tvers over siden med Amsterdam Gel Medium og lar det tørke godt før jeg tilfører farge. Jeg har brukt både vanlig akryl og akryl med perlemorseffekt, begge fra Amsterdam. 

Jeg har kost meg med to forskjellige utklippsark fra Art Tea Life for å sette sammen figuren, og har ellers brukt mange av elementene også på bakgrunnen. Dreamers Paper Dolls og My Girls Paper Dolls heter de to forskjellige settene jeg har benyttet meg av. Jeg har brukt en supertynn penn til å markere noen detaljer rundt øynene og på kjolen.

Deler av teksten har jeg skrevet med sort Posca Paint Marker, og markert rundt med Sakura Gelly Roll Moonlight penner. Resten av teksten er utklipp fra Art Tea Life og Tim Holtz tekststriper. Jeg har også drodlet rundt stjerner og ytterkanten av siden med hvit Posca Paint Marker. For hvite splatter har jeg brukt Amsterdam marker i den største størrelsen og ristet rundt.

Et lite tips til slutt. Hvis du har en art journal som ikke har hvite sider så kan det være lurt å lage noen test-sider slik at du vet hvordan de ulike mediene reagerer mot bakgrunnen. Under her har jeg laget en liten oversikt over de produktene jeg har som egner seg aller best på sort bakgrunn. Det er her perlemorsmalingen kommer virkelig til sin rett.
 
Produkter fra Sakura og Amsterdam distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER hvis du ønsker hjelp til å finne din nærmeste forhandler.
 
Ønsker dere en nydelig dag!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.