onsdag 5. mai 2021

Utfordring for mai - feiring

I utfordringen denne måneden ønsker vi å ha fokus på feiring – konfirmasjon/dåp/bryllup/bursdag, du velger og vi gleder oss til å se din løsning.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 30.mai 2021 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren mønsterark og die fra Studio Light:Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


 Dette dåpskortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign. Det samme er halvperlene, bokstav klistremerkene og de glitrende chipboard-hjertene. 

Motivet er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano.

 
Katrine:
Til denne utfordringen har jeg laget et kort til en 30-års jubilant.
Basen er brettet av Papicolor kartong og måler 4x8 inches. Mønsterarkene er alle fra Papirdesign, motivet fra by Digital Paper.
 
Bak motivet har jeg bygget opp med forskjellige utstansede rammer, stanset ut med dies fra Sizzix og Creative Expressions. Jeg har også brukt en chipboardramme fra Scrapiniec, der kommer også teksten fra.
 
 
De fleste blomstene er fra I Am Roses, den største er fra Prima. Tallet har jeg stemplet med Studio Light stempel på en bit mønsterark, stanset ut med 1" punch og lagt på epoxy klistremerke. Øvrig pynt er blader stanset ut med Sizzix dies og halvperler fra Staz.

Hege:

Jeg har laget et konfirmantkort med mønsterark fra Papirdesign. Basen på kortet er 4 x6 inch og brettet av hvit kartong fra Papicolor. Vimpelen er stanset ut med dies fra Papirdesign og motivet er fra et Maja Design mønsterark. Konfirmant er stanset ut i svart mosesgummi med dies fra Papirdesign.


Innsiden av kortet er enkelt pyntet med mønsterark, klistremerker og stempel fra Papirdesign. Ovalen er også stanset ut med dies fra Papirdesign


Produkter fra StazStudio LighFabriano, mosegummi og Papicolor distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.