onsdag 6. februar 2019

Catch your dreams

Noen ganger ser jeg på motiver som bare er skapt for kort og tenker: WOW! 
De skriker etter å bli brukt, etter å bli fremhevet på delikate vakre måter, og akkurat det har jeg forsøkt å gjøre med disse motivene. Er de ikke himmelsk fine?!
Motivene er digitale filer fra ILoveDigi og heter Dream catcher:

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Jeg valgte meg to motiver og scrappet følgende to kort:

Et venninnekort med motiverende ord: Mønsterark fra Studio Light passet perfekt til dette motivet. Jeg har splattet på mønsterarket med Marabu Mixed Media Art Sprayer i litt ulike farger, primært blå-lilla-rosa toner. Basen er en hvit papirpose, som jeg har punchet toppen på med en stjernepunch. Stjernene har fått bli dekor på selve kortet. I bakgrunn har jeg stemplet en nydelig mandala med clear stamp fra Marianne design, for deretter å embosse den i hvit. 

For å fremheve motivet har jeg bygget opp lag på lag: Kakeserviett, 3L 3D Foam puter, chipboards, fjær under chipboarden og hamp som er tvinnet i en sirkel flere runder rundt motivet.Kort nr to ble laget på bestilling til en dame som ville feire sitt "anniversery" jubileum med sin mann, 10 år <3 Da måtte det noe slik til:

Basen er på grå kartong fra Papicolor, rammen bak mønsterarket er hvit kraft kartong fra samme produsent. Mønsterark fra Studio Light. Også her har jeg stemplet og embosset i bakgrunn, før jeg satte på nytt panel. Splattet og lekte litt, før jeg farget blader og kanter lilla med blekk. Motivet er fremhevet på samme vis som over. I tillegg til å lage litt effekter med hamp under bladene, har jeg brukt litt glitterlim bak motivet. Tekststrimlene er løftet med 3L 3D Foam puter.

Produkter fra Papicolor, 3L, Studio Light, Marabu og Marianne Design føres gjennom Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med de for å finne din nærmeste forhandler.1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.