mandag 11. februar 2019

Grublis for februar - fargepalett

I grublisen denne måneden ønsker vi at  dere velger en av våre fargepaletter og bruker den som utgangspunkt. Det er lov med kunsteriske friheter, men vi ønsker å kjenner igjen at paletten er brukt. Husk og si i fra hvilken palett du har brukt. Du finner alle våre fargepaletter her.

La deg gjerne også inspirere av våre LO skisserKort Skisser, og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6.mars 2019 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren disse flotte produktene fra Marianne Design, Sakura og Din Fantasi. 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Kristin:
Jeg har tatt utgangspunkt i Palett #9 og laget en LO i disse fargene. Jeg har brukt ulike farger med Amsterdam-maling og laget sjatteringene på bakgrunnen. Jeg har stemplet med et stempel fra Studiolight for å lage prikker på noen av kartongene.

Wenche:

Jeg har laget et blomstrende bursdagskort til et par som feirer rundt tall sammen. Jeg har tatt utgangspunkt i Palett #28.Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light. Vimpel- og tekstdies er fra Papirdesign og doilien er die fra Marianne Design. Glitrende enamel dotter er også fra Marianne Design.

Blomster fra blant andre I am Roses.Produkter fraMarianne Design, Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

Jeg valgte meg Palett#26 til denne oppgaven, litt utenfor min komfortsone men samtidig så moro å utfordre seg selv litt! Det ble et kort til min fine pappa. Kortet er scrappet på ca 10x10 format,med mønsterark og tekstmotiv fra Papirdesigns kolleksjon Vennskap. Jeg har brukt en rød Micorn penn fra Sukra og markert rundt teksten for å dra den frem litt ekstra godt. Bak-panelene er laget med rød og brun kartong fra Papicolor, samt bølgepapp fra Folia. Jeg har stanset ut grener av samme kartong, og pyntet med roser og dots fra Papirdesign.Katrine:
Jeg har brukt palett #19 som inspirasjon til mitt bidrag, som er en layout i 6"x12" størrelse. Jeg har brukt hvit kartong som base og malt gradert nedover siden med akrylmaling fra Amsterdam. Fargene jeg har brukt heter (fra øverst til nederst) Turquoise Green, Brilliant Blue og Sky Blue Light. Deretter har jeg brukt en stensil fra Studio Light med et herlig blomstermønster. Jeg har brukt en svamp til å påføre hvit maling over stensilen.

Bak bildet har jeg bygget opp med bølgepapp fra Folia og ellers lag på lag med resteark. Den gule tråden er vokset bomullstråd fra Kort&Godt, den har jeg festet med stifter bak bildet. Hvite enamel dots fra Marianne Design.

Tittelen er en kombinasjon av klistremerkebokstaver, og bokstaver som er stanset ut med Sizzix dies. 

1 kommentar:

  1. Så flotte inspirasjonsbidrag! :)
    Inn å titte på palettene senere ;) :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.