torsdag 28. februar 2019

Layout på bakgrunn av bølgepapp

Hei!
Jeg har hatt en skikkelig rydderunde på scrapperommet og da dukket det opp en påbegynt bakgrunn på et bølgepapp ark. Jeg tror det var Inkido som hadde disse arkene i sin tid. I alle fall, det er sikkert 5-6 år siden jeg så denne sist og det var klint utover noen lite flaterende farger. Jeg liker ikke kaste noe så da dekket jeg over med Marabu gesso der det var nødvendig og startet på nytt.

Før jeg tilførte farge over områdene med gesso limte jeg fast noen sirkler. Disse er negativene fra et motivark fra Studio Light, som jeg rett og slett har klippet ut. Jeg har brukt Marabu Mixed Media Art Spray i fargene Lemon og Flamingo sammen med en pensel for å tilføre farge. For litt ekstra dybde i bakgrunnen har jeg også brukt Marabu akryl mousse over en stensil.

Bak bildene har jeg bygget opp med mønsterark fra Studio Light - So Spring, samt forskjellige tags fra klesplagg. Bladgrenene er stanset ut i mønsterark fra So Spring serien med dies fra Sizzix. Øvrig pynt er blomster fra I Am Roses, halvperler fra Staz og sommerfugler klippet ut fra Studio Light mønsterark. Innunder blomsterklyngene har jeg surret opp litt hvit sytråd og limt fast.


Produkter fra Marabu, Studio Light, Sizzix og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER dersom du trenger hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ønsker dere en strålende dag!

1 kommentar:

  1. Knallfin LO! Herlig oppsett og nydelige farger og detaljer :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.