tirsdag 1. juni 2021

Binderskort

Klar for flere binderskort? Disse er veldig morsomme å lage, så har du ikke gjort et forsøk så er det bare å sette i gang.

Vi har som mange andre latt oss fascinere av binderskortene til Marte / @somlelitt. Hun har lagt ut en tutorial også, for de som vil prøve selv :-) 


 Wenche:


Jeg har tatt utgangspunkt i en binders kjøpt hos Claes Ohlson, denne er 7,8cm lang.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light. Vimpeldies er fra Papirdesign, mens den flotte teksten er en die fra Kort og Godt

"Bursdagsklem" er et klistremerke fra Papirdesign. Blondeservietten har jeg farget med kaffe. 

Skrivefeltet på baksiden er stanset ut i mønsterark fra Papirdesign:Jeg har forsøkt meg på et binderskort jeg også ,uten å ha studert så nøye hvordan andre løser oppgaven. Dermed ble mitt "binderskort" litt annerledes:


Jeg har brukt kartong fra Papicolor, og mønsterark + elementer fra Studiolight. (Elementene er fra 3D blokk). Topper-tag på bindersen er stanset ut med dies fra Marianne Design, og stempel-trykket er fra Kort og Godt. Tagen er stanset med dies fra Papirdesign. Bindersen er pyntet med blonderester, osteklut og hamp.Jeg har laget et binderskort med babytema. Motiv er fra Maysdesign på etsy. Mønsterark er fra Papirdesign. Det samme er vimpeldies, dotter og klistremerker.

En epoxysticker med glitter pynter litt ekstra opp :-) Bruskorken er fra Kuttut.com, teksten fra Norsk Stempelblad.

Hege:

Jeg har laget et binderskort med et søtt motiv fra Mays Design Norway. Mønsterarkene er  fra Papirdesign og Studio Light og stanset ut med vimpeldies fra Papirdesign

Klistremerke og dotter er også fra Papirdesign.

Jeg har brukt en "pilbinders" og knyttet i vokset bomullstråd og stjernecharm fra Kort og Godt


3 kommentarer:

 1. Hvor får en tak i "pilbinders"?????

  SvarSlett
 2. Mine er gamle, så litt usikker på hvor jeg kjøpte dem. Men de er hvertfall fra Freckled Fawn. Tror kanskje Scrappegarasjen har noen farger av de i nettbutikken.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for svar.....da skal jeg gå inn der og sjekke👍👍👍

   Slett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.