tirsdag 29. juni 2021

Prosjekter med bruk av Art Crayons

 Vi er flere på teamet som etterhvert begynner å få en ganske stor samling med Marabu Art Crayons. I dette innlegget viser vi frem flere prosjekter hvor vi har brukt Marabu Art Crayons.


Kristin:

Jeg har laget en side i min Art Journal fra Marabu. Jeg liker veldig godt størrelsen på denne boken. Jeg har først brukt flere farger med Marabu Art Crayons og tegnet firkanter på bakgrunnen. Når alle var tegnet på, brukte jeg fingeren og bittelitt vann og dro fargene utover slik at de dekket og skled mer i hverandre. Jeg lot dette tørke og pyntet deretter med hvit, rosa og turkis Marabu Mousse. Motivet og regnbuen er die cuts fra Studio Light. Teksten er klistremerke fra Studio Light.Her er bilde av flere av produktene jeg har brukt på denne siden.

Katrine:
Jeg har laget en side i min Marabu a4 art journal. På bakgrunnen har jeg først festet negativen som jeg satt igjen av et klistremerkeark med bokstaver. Jeg har revet denne litt i biter og festet til bakgrunnen med Amerdam gel medium matt. Jeg har også festet noen av bokstavene jeg satt igjen med. Alt dette grunnet jeg så med et lag med Amsterdam hvit gesso før jeg festet rispapirmotivet fra Studio Light og tilførte farge med Marabu Art Crayons.

Jeg har brukt en sirkelstensil og hvit Amsterdam akryl, og valgt å fremheve de større sirklene med Marabu Art Crayons. Teksten er klistremerker fra Studio Light.Eeeeelsker Art Crayons altså, det gir så mange muligheter! Og det faktum at de er vannløselige, gjør de om mulig enda mer anvendelige. AJ side fra meg også, StudioLights 16x16 str AJ med løse ark som kan tas ut å jobbes med. Må bare dele dette bildet med dere: Herlige fargerike kritter klare til bruk, og blankt lerret :D


Min side ble fargesterk i dag, og produkter brukt er: Amsterdam Gesso og gel medium. Jeg har brukt tissuepaper på bakgrunnen, og stensil fra StudioLights Just Lou kolleksjon. Av Marabu Mixed Media Art Crayons har jeg brukt fargene: Sky blue, gentian, aqua green og turquoise mest. Jeg har trykket bobler med Amsterdam hvit gesso og div lokk, farget kulene med gesso og rosatoner etterpå. Dekor fra StudioLights sticker sheet og ABM serie. Spæsjer med sort Art spray til slutt, og noen hvite detaljer med Posca.


Produkter fra Marabu,Posca, Studio Light og Amsterdam distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.