onsdag 30. juni 2021

Stay true to your heart - only dead fish go with the flow (AJ)

Jeg har den siste tiden blitt veldig glad i å lage Art Journals. Det er ren og skjær terapi rett og slett. Tankene må bare ned på papiret og lever sitt eget liv gjennom ulike medier. 

Jeg bruker en AJ fra Marabu Mixed Media, i størrelse A5. Det er en veldig ok størrelse og fungerer både til å lage enkle og doble sider (alt etter hvor stor flate man ønsker å arbeide på).

Siden er først grunnet med hvit Marabu Mixed Media Gesso. Etterpå har jeg dradd Amsterdam akrylmaling i forskjellige fargetoner utover, slik at de blandet seg litt i hverandre. Når malingen hadde tørket brukte jeg en stensil og svart distress paint til å lage stripene. Jeg stemplet med forskjellige bakgrunnsstempler før jeg fortsatte med en annen stensil og Akryl Paste for å skape struktur.

Jeg sprayet tilfeldig med blå Marabu Mixed Media Art Spray, før jeg limte på motiv og tekststriper. 

Til slutt tegnet jeg litt rundt kanter med hvit Sakura Gelly Roll for å fremheve detaljer og sprutet med hvit akrylspray.  Produkter jeg har brukt:

- Distress Paint
-Stensiler, Akryl Paste
- Ulike bakgrunnsstempler (bla. Papirdesign)
- Washiteip
- Collagepapir
Tekstklistremerker (Studio Light, Tim Holtz, 7 dots Studio)
Staz klistremerkehjerte

Produkter fra Marabu, Amsterdam, Studio Light, Sakura og Staz distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Hege.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.