lørdag 5. juni 2021

Utfordring for juni- Friske glad-farger

 I utfordringen for juni  ønsker vi rett og slett å se friske glad-farger. Du definerer selv hva du anser som glad-farger, men vi håper å se et vell av friske farger som gjør oss alle sommer-glade.


La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 30.juni 2021 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren denne flotte Studio Light Journalen


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Et fargerikt konfirmasjonskort, som kan brukes både til jente og gutt. Kortet er er laget av Papicolor kraft natur kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign.

Button, dotter og tekstklistremerket er også fra Papirdesign

Motivet er en topper fra Felicita Design.


Katrine:
Jeg har laget en art journal side til inspirasjon denne gangen. Her er det skikkelig flower power og glade farger. Bakgrunnen er bygget opp av Amsterdam akryl og diverse collage-elementer. Buketten og jenten er for eksempel servietter. For å ramme det hele inn, samt tilføre ekstra detaljer, har jeg brukt Posca Paint Markers i ulike farger og drodlet rundt på siden. Disse tusjene er helt supre og en av mine absolutte "må ha" produkter til art journaling. 

Hege:

Jeg har laget et kort i friske, klare farger, som gjør meg sommerglad i hvert fall. Kortet er brettet i kraftfarget kartong fra Papicolor. Mønsterarkene er fra forskjellige produsenter (blant annet Papirdesign), hentet fra restekassen. Motivet er fra et klippeark fra  Studio Light. Chipboard fra Scrapiniec og utklippet sommerfugl fra digitale Art Tea Life. "Søm" tegnet med Sakura Gelly Roll - moonlight.


Mønsterarket på innsiden er fra en diecut-blokk fra Studio Light. Stempelet er fra Kort og Godt.

Produkter fra PapicolorAmsterdam, Sakura, Studio Light og  Posca distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

1 kommentar:

 1. Magnifiques interprétations de la DT.
  C'est toujours un plaisir de participer à votre challenge.
  Bonne fête des Pères à tous les papas.
  MaryannG

  Magnificent interpretations of the DT.
  It is always a pleasure to participate in your challenge.
  Happy Father's Day to all dads.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.