lørdag 26. juni 2021

Enkle kort med restepapir

 Hei! Bunken med restepapir vokser seg stadig til nye høyder. Jeg prøver å være flink til å bruke dette mest mulig, men det virker nesten uoverkommelig å få brukt opp alle rester... Innimellom får jeg et rykk og lager flere kort på rappen med kun restepapir. Disse tre enkle kortene er et resultat av et slikt rykk :-)

På alle kortene har jeg brukt et par resteark fra Maja Design, fra Denim & friends-serien. Bildene er fra utklippsark i samme serie. Vimpeldies, tekstdies, klistremerke-ord og dotter fra Papirdesign; og charms fra Korthobby.

Kantene er rufset for et mer slitt utseende. Motiv og den ene vimpelen er montert på limputer. Disse finnes i ulike høyder og gir veldig fin dimensjon til kortene. Vimpeldie'ene er forresten forlenget ved å stanse delvis ut, flytte die'en på papiret, snu og stanse delvis ut fra andre siden. På denne måten kan man enkelt både forlenge og forkorte dies. Veldig praktisk :-)

Maja design og Papirdesign i skjønn forening.

Stjernesirkel fra Memory Box. Orange tråd fikk jeg på et treff en gang, vet ikke helt hvor denne er fra. Gratulerer-die'en er også delvis montert på limputer.

Innsidene er enkle, med stempler fra Norsk Stempelblad. Konfirmantkortene får pengelomme.


2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.