torsdag 24. juni 2021

Oh happy day! - Art Journal

God morgen!

Jeg ble utrolig inspirert av Elin sin AJ-side "Next week has been exhausting". Det var akkurat sånn jeg følte det i en periode med rødt nivå på jobb i barnehage, videreutdanning, barn på hjemmeskole og stengte butikker. Derfor måtte jeg bare "låne" litt og lage min egen versjon.  Denne siden er altså sterkt inspirert av Elin - tusen takk for lånet <3

Produkter jeg har brukt:
- Blank gesso
- Stensiler + hvit akryl paste, distress oxide
- Collage Papir
- Digitale elementer fra Art Tea Life
- Motiv fra Pixabay
- Røde dotter


Jeg grunnet først sidene med transparent gesso før jeg limte på litt collagepapir her og der. Jeg la så på et strøk hvit Marabu Mixed Media Gesso der jeg ønsket at sidene skulle være lyse. Neste steg var å lage struktur ved hjelp av stensil og hvit akryl paste. Når det hadde tørket dryppet jeg blå Marabu Mixed Media Art Spray med pipette, som jeg lot renne rundt på siden til jeg var fornøyd. Jeg brukte også svart Marabu Mixed Art Crayon rundt kantene og litt innimellom det blå. Stensil fra Studio Light og blå Distress oxide sto for tur. 

Jeg limte på sirkelelementer fra Studio Light med Marabu Mixed Media Kollage Kleber. Superheltene fant jeg på Pixabay, men klippet av dem hoder og brukte noen herlige digitale elementer fra Art Tea Life i stedet. 

Til slutt limte jeg på tekstripene jeg ønsket å bruke og kantet med hvit Sakura Gelly Roll 05. Jeg valgte også å fremheve noen av kryssene med hvit Posca Paint Marker og drodle litt med Sakura Pigma Micron PN og Sakura Gelly Roll 08

Helt til slutt limte jeg på røde dotter i midten på regnbuesirklene

Produkter fra Marabu, Studio Light, Sakura og Posca distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Kreativ hilsen

Hege.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.