søndag 20. juni 2021

Produkt-tips

  Vi finner alle våre favoritter ved scrappepulten titt og ofte og dann og vann. 


Noen glemmer vi av igjen en stund, mens andre får sin faste plass og er i bruk ved nesten hvert eneste prosjekt.

I dag vil vi i TeamScrappelyst vise frem noen av våre favoritter:

Katrine:
Et produkt jeg har brukt fast over flere år er bølgepapp. Her kan gjenbruk av innpakking av knuselige gaver komme til nytte. Min favoritt er likevel bølgepappen fra Folia. Den er litt mer finrillet, og så kommer den i mange farger! Natur og hvit bruker jeg året rundt, og til juleprosjekter sper jeg på med bølgepapp i gull, sølv og grønn. 

Jeg synes dette produktet egner seg til alle typer prosjekter, romantiske like mye som maskuline. Den fungerer også ypperlig til å stanse ut i. Bølgene blir selvfølgelig litt flatere ved utstansing, men det gir likevel en herlig struktur til prosjektet. Under følger et lite bilderas med prosjekter hvor jeg har brukt bølgepapp fra Folia. 
Kristin:

Jeg har veldig lyst til å trekke frem en favoritt som har vært vist frem før. Denne var Elins favoritt i 2019 og at den nå trekkes frem hos meg som en favoritt, er et tydelig tegn på et godt produkt som ikke "går av moten". Jeg er nemlig veldig glad i Marabu sin Art Journal. Den har mange sider og sidene tåler også litt røff behandling. Jeg liker veldig godt størrelsen på den.

Her er eksempler på sider jeg har laget i min Marabu Art Journal.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.