torsdag 17. juni 2021

Mer inspirasjon til juni-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Kristin:
Jeg har laget en side i min Art Journal denne gangen, og det var moro å bruke farger jeg blir skikkelig glad av. Bakgrunnen er laget med Marabu Mousse i lilla, rosa og turkis farger. Jeg har dratt fargene utover med et gammelt bankkort. Den gule fargen er lagt på med Art Creation Oil Pastel i gul farge. Jeg har dratt fargen utover med fingeren. Teksten, insektene og damen er die cuts fra Studio LightEt røft og tøft konfirmasjonskort til gutt laget på base stanset ut med oval dies fra Studio Light.  Svart og hvit kartong er fra Papicolor. Kartong av veldig god kvalitet synes jeg. 

Har brukt rester av mønsterark på dette kortet. Bilmotiver er fra et ark fra Ciao Bella. Gutten er klippet ut fra klippeark fra Dan Design, kjøpt i Danmark. 


Tekstdies, dotter og tekstklistremerker er fra Papirdesign
Kortet har papirpose-base og er dekorert med både mønsterark og motiv fra StudioLight. Jeg har farget chipboardsene "Gratulerer" og "Herlige deg" med Amsterdam Standard Akryl maling, slik at de matcher blomstene fra I Am Roses. Jeg har brukt litt blonder og hamp til dekor, stanset ut en vimpel med dies fra Papirdesign og en ramme med dies fra Creative Expressions. Noen glitterdotts for å sluttføre prosjektet.

Linda:

Jeg har laget to bursdagskort i skikkelig glade farger. Alle arkene er fra 6x6 inch blokker. "Lev din drøm" er en die fra Papirdesign

Jeg har laget et slimline-kort i rosa og friske farger. Et enkelt kort med ferdig fargelagt motiv fra Hobbyhouse og produkter fra Papirdesign.
Produkter fra Papicolor , Amsterdam og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.