fredag 22. mai 2015

Konfirmasjonskort til jente

Jeg elsker de nydelige lilla papirene i "Hell og Lykke" serien fra Papirdesign og har brukt PD 15043 - "Snill og tøff" på dette konfirmasjonskortet, som jeg har laget på bestilling. Motivet er fra Papirdesign sitt klippeark "Vakre damer".

Under motivet har jeg brukt en firkantet kakeserviett, som jeg har fått av Katrine, og en bit osteklut. For å skjule kanten på blondeservietten (som jeg har klippet til), limte jeg en blonde fra den hvite bånd/blondepakken til Papirdesign.

"Konfirmant" er chipboard fra Wycinanka , som jeg har malt hvit, og tekststemplene er fra Papirdesign.  Jeg har pyntet med turkise kirsebærblomster og lyselilla "søte blomster", alle fra Papirdesign.



Inni kortet har jeg laget en pengelomme. Sommerfuglarket er en rest fra et gammelt Papirdesign-ark. Jeg synes sommerfuglene symboliserer litt av den følelsen konfirmantene gjerne sitter med på den store dagen, og dermed passer perfekt. Det er også veldig greit at fargene på de gamle og nye seriene er så koordinerte at de kan brukes om hverandre.



Her ser du bilde av hvordan kortet ser ut liggende flatt.




Kreativ hilsen fra

2 kommentarer:

  1. Nydelig konfirmasjonskort :) Så enkelt og sart, og veldig fint :)

    SvarSlett
  2. Nydelig konfirmasjonskort :) Så enkelt og sart, og veldig fint :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.