torsdag 21. mai 2015

Liten eksplosjonsboks (med mal)Disse boksene har eksistert lenge, men jeg har først fått øynene opp for disse nå. Ha innbilt meg at dette var MYE jobb, og bare utsatt å prøve meg på en eksplosjonsboks. Men når jeg først prøvde meg på en, så ja, er jeg virkelig blitt bitt av basillen. De er veldig enkle å lage, og så effektfulle. Kan lage herlige gaver ut av disse.

Denne boksen har jeg pyntet med mønsterark fra Studiolight og stempler fra Papirdesign. Sommerfugler stanset ut med dies fra 660256 Sizzix Thinlits Brenda Waltons Floral Wreath 39660256 settet. Scallopsirklene er også stanset ut med dies derfra. Mens rammene som jeg har lagt under scallopene inne i boksen er stanset ut med dies fra 660255 Sizzix Thinlits Brenda Walton Daisy Bouquet 39660255. Inne i boksen står det en sparegris klar for pengegave til konfirmanten.En spesiell takk til Monika T Lange for målene og ideen til den lille boksen. Jeg har fått den skjønne sparegrisen av henne, og venter utålmodig på at de skal komme inn igjen hos Søstrene Grene. Det finnes mange maler og tutorials på slike esker allerede. Men jeg har tegnet opp en slik som jeg har brettet denne. Har valgt å ikke skrive mål på malen, for eskene kan lages i ulike størrelser, helt fra å bruke hele 12"12" ark som utgangspunkt og ned til miniesker. 

Boksen over har jeg brettet ut fra kartong som måler 18*18cm. Scoret/brettet på hver 6.cm. Bretter på de stiplede linjene og kutter av hjørnene. Lokket på den lille boksen min er brettet ut fra kartong som måler 10,2 cm og preget på alle ytterkanter ved 2 cm. De heltrukne linjene klippes, ta lim på hjørnene og brett til lokket. 


7 kommentarer:

 1. For en herlig søt liten eske...skikkelig fin...også gull-gris da...herlig :D
  Et flott bilde av deg også Wenche :D

  SvarSlett
 2. Så søt boks :) Og den gullgrisen var knallstilig!

  SvarSlett
 3. Så søt denne var :) Både eksplosjonsboksen og sparegrisen :) Takk for mal!

  SvarSlett
 4. Så søt denne var :) Både eksplosjonsboksen og sparegrisen :) Takk for mal!

  SvarSlett
 5. Tøft med den sparegrisen inni, kjempe fin eksplosjonsboks <3

  SvarSlett
 6. Tøft med den sparegrisen inni, kjempe fin eksplosjonsboks <3

  SvarSlett
 7. Nydelig og stilig med sparegrisen inni.
  Klem Connie

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.