tirsdag 11. desember 2018

Grublis for desember - snø

Grublisen denne måneden er snø. Hvordan du løser denne er helt opp til deg. Snømotiver, bilder av snølek, kunstig snø på prosjektet i en eller annen form, snømenn.... mulighetene er mange.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen/ Grublisen vår har frist den 6.januar 2019 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Papirdesign.


Sammen med dem gir vi vinneren denne fine premien. 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Kristin:
Jeg har valgt å scrappe et bilde fra fjorårets snørike vinter. På LOen har jeg brukt akvarellmaling og Art Crayons for å lage bakgrunnen. Snøkrystallene er stanset ut i mosegummi med dies fra Papirdesign. Stickersene med tekst er også fra Papirdesign. Blingene er fra Kort og Godt. Trærne er stanset ut i glitter-mosegummi med en die fra Marianne Design

Elin:
Jeg har laget tre koselige jule-tags til desember grublisen vår. Jeg har brukt kaffetags som base, og spilt på kontraster mellom lyst og mørkt. Trærne er stanset ut med juletredies fra Papirdesign. Bakgrunnen har fått mønster med hjemmefarget paste (Marabou Mixed Media Acryl Paste + distress ink). Stempeltrykk fra Kort og Godt. Utstansetde snøkrystaller i midten, samt pyntebærene er også fra Kort og Godt. Snøen er laget med Sakura Gelly Roll Pen str 10.


Wenche:

Jeg har pyntet en postkasse av papp fra Panduro. Kledde kassen med nydelige mønsterark fra StudioLight, med herlige snømotiv.

Postkassen er ment til oppbevaring av julekort og julebrev, derav stempelteksten på lokket "julepost". Stempelet er fra Ett Trykk.Produkter fra Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Katrine:
Jeg har laget et juleposekort med snømannmotiv til denne grublisen. Snømannmotivet er et stempel fra Kort&Godt platen M-398. Jeg har stemplet det rett på det lyse treverksarket med sort stempelpute. Dette og de andre mønsterarkene er fra Studio Light. Over motivet har jeg limt en ramme som egentlig er negativen av en utstanset ramme jeg har brukt tidligere, jeg har poppet den opp på 3d-puter. Jeg har pyntet med chipboard, snurreblomst fra Kort&Godt, utklipte stjerner og halvperler fra Staz. I toppen av tagen i posen har jeg knytt en sløyfe av vokset bomullstråd fra Kort&Godt.

Ann Kristin:
Jeg har laget ett kort med tekst som motiv, sammen med en embosset nisselue. Luen og teksten er stempler fra Kort og Godt. Det samme er den runde diesteksten med juleklem. Snøkrystallen og granbar diesen er fra Papirdesign. Mønsterark fra StudioLight. Snøen er hvit acryl mousse fra Marabu. Produkter fra Studio Light og Marabu distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.
Hege:

Jeg har laget en layout med bilder fra slalombakken. Litt utradisjonelle farger til vinterlayout å være, men jeg syns det ble kult.  Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign og Studio Light - So Spring, den hvite bølgepappen er fra Folia.  Jeg har brukt Marabu Mixed Media Acryl Mousse og Cosmic Shimmer Sparkle Paste på bakgrunnen.  Klistremerkene er fra Papirdesign og dottene (og geotag) er fra Marianne Design.  Teksten er skrevet med svart Sakura Pigma Micron PN. Produkter fra Studio Light, Folia, Marabu, Cosmic Shimmer, Marianne Design og Sakura forhandles av Global Hobby og Kunst.

1 kommentar:

  1. Åhh, her var det mye flott altså :)
    Flott oppgave også :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.