søndag 30. desember 2018

Dekorerte gaveposer som rommer litt mer

Flere år på rad har jeg kost meg med å dekorere ulike variasjoner av gaveposer. Jeg har fylt de med alt fra kakao, te og snop, til garn eller lys og fyrstikk esker. De kan brukes til utrolig mye, og kan også utmerket godt brukes som innpakning til julegavene også. Da bare stifter man igjen toppen og henger på en merkelapp :) 

Disse gaveposene fant jeg hos Global Hobby og Kunst, de er produsert av Folia og kommer i flere ulike størrelser. De er naturfarget og solide. Utmerket til å pynte opp med det lille ekstra.

Jeg har brukt lyse delikate mønsterark fra Studio Light på posen min, og i stedet for motiv har jeg valgt å stanse ut disse lekre grantrærne fra Papirdesign i hvit bølgepapp. Det kommer ikke så godt frem på bildet, men trærne har fått en real omgang med glitter-lim og ble skikkelig søte. Gledelig jul er stempel fra Papirdesign. En blomst og litt hamp fikk også være med.


Inni gaveposen min har jeg hatt et kubbelys og en pyntet fyrstikkeske. Kubbelyset har jeg satt på en rub-on fra Staz sitt "Ord om julen" ark. Pakket det pent i cellofan, da ser det litt mer delikat ut. Fyrstikkesken er pyntet med resteark fra posen, et motiv fra Studio Light, tekstene er stemplet med clearstamps fra Staz. Jeg har pyntet helt enkelt med noen chipboard stjerner.


Produkter fra Folia, Staz og Studio Light forhandles gjennom Global Hobby og Kunst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.